VALOKUVAUSKURSSIT

ALKEISKURSSI. VALOKUVAUS TUTUKSI DIGI-JÄRKKÄRILLÄ SEKÄ ÄLYPUHELIMELLA.

Oletko näpsinyt kuvia tutustumatta älypuhelimeesi tai digijärjestelmäkameraasi syvemmin? Kurssillamme opit ottamaan parempia kuvia erilaisten kuvaustehtävien avulla ja saat tietää hyvän valokuvan sommittelun salat, sillä perehdymme myös sommitteluun ja tarkennustekniikkaan. Voit halutessasi ottaa mukaan pienen oman tuotteen, jota kuvata.

HUOM: Järjestämme myös sinulle ja ystävillesi oman, räätälöidyn kurssin, eli kerää vähintäin 4 ystävääsi ja ota meihin yhteyttä niin puhutaan lisää. 

Kurssit pidetään yleensä Helsingin Kulosaaressa stylisti, free-sisustustoimittaja Tuija Poijärven viehättävässä pihapiirissä. Pääsemme harjoittelemaan sommitelmien tekoa Tuijan opastuksella hänen sisustusliikkeensä, Blåvillan ihanilla tuotteilla - ja piipahdamme tietenkin Blåvillassa, pihapuodissa! Tarkemmat saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Seuraava kurssi: lauantaina 27.4.2019 klo 13-16.

Opettajat: Sirpa Papinaho/valokuvaaja, taidemaalari  sekä Tuija Poijärvi/sisustustoimittaja, kuvausjärjestelijä, stylisti

Hinta: 95€ (sis. alv)

Kursseillamme on rajoitettu osallistujamäärä.

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomake tämän sivun alareunasta JA maksamalla kurssimaksu tältä sivulta. Kirjaa ilmoittautumislomakkeen viesti-osioon mahdolliset ruoka-allergiat. Varmistat paikkasi kurssilla vain maksamalla kurssimaksun etukäteen. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Varaa paikkasi ajoissa täyttämällä tietosi lomakkeeseen. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla. Muista myös maksaa varauksesi verkkokauppamme kautta, kiitos. Tervetuloa kursseille!

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot: 

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Voit perua ilmoittautumisesi veloituksetta 2 vkoa (14 vrk) ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä olleenkaan veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.